Udgivet i

Trænger dine møbler til nye sko?

Dupsko til møbler

Havemøbler, stole og borde har også brug for nye sko

Trænger dine møbler til nye sko? Husk at kigge efter, om dine møbler har ordentlige sko på. Jeg kender det selv – jeg ser det, hører det og tænker; det må jeg hellere få gjort noget ved, for så næste gang at konstatere, at stolene stadig “ridser” rundt med en nedslidt dupsko. Dyk ned i vores dupsko og ring gerne til os, hvis du har spørgsmål.

Dupsko bliver kaldt mange ting alt efter, hvad de skal bruges til. Kært barn har mange navne; Rørben, rørafslutning, rørlukning, møbelsko, propper, dupsko, dimser, glidesko, møbelglider, gulvbeskytter, vinkelglider, vinkel beskytter, pladeprop, møtrikbeskytter, sugekop, dørbuffer, dupsko firkant, dupper, RHS-rør, plastpropper, bendup, gummidupper, plastdupper, gummipropper, plastprop, slutprop, plasthætte, plastsko, filtsko, expander og dupsko til stålprofil.

 • Dupsko
 • Dupsko firkant, runde, rektangulære mm
 • Møbelsko
 • Rørben
 • Rørafslutning
 • Rørlukning
 • Plastdupper
 • Gummipropper
 • Propper
 • Glidesko
 • Gulvbeskytter
 • Vinkelbeskytter
 • Pladeprop
 • Dørbuffer
 • mm.