Udgivet i

Beskyt dine møbler…. og gulve!

Uden dupsko ødelagt gulv

Du tænker nok ikke så meget over det. Jeg gjorde i hvert fald ikke før jeg fandt ud af, hvad dupsko var og hvor jeg kunne købe dem. På billederne nedenfor kan du se, hvad der skete for mig, fordi jeg ikke vidste, at jeg skulle holde øje. Jeg lånte nogle stole juleaften, og var ikke opmærksom på, at de ikke havde ordentlige dupsko på. På det billedet ovenfor kan du se, hvad det gjorde ved mit stuegulv.

På det andet billede kan du se, at min ene havestol ikke har det så godt…. hvorfor? Fordi jeg ikke, i tide, var klar over, at den skulle have nye sko.

Ødelagt stoleben pga manglende dupsko Ødelagt havestol, fordi jeg glemte at skifte “sko” på den

Derfor anbefaler jeg at holde øje med “skoene” inden de er slidt helt ned – de sidder der for at beskytte både gulv og møbler. Udover det, så giver det dine møbler længere levetid, og det er jo også værd at tænke på.