Udgivet i

Silent Socks beskytter børns hørelse

Silent Socks beskytter hørelsen

Silent Socks i skolen

Lyden i skolen er ikke altid optimal. Et støjende klasseværelse kan være et udfordrende miljø i forhold til at høre, hvad læreren siger, og det kan være svært at koncentrere sig om at lære. Vores dupsko ”Silent Socks” kan afhjælpe lydende fra hvinende stole, der konstant bliver trukket og skubbet over gulvet, især i skoler og institutioner. Når omgivelserne er rimelig stille, hjælper det også på måden vi taler til hinanden på. Fordi vi pludselig kan høre, behøver vi ikke at råbe og skrige for at få opmærksomhed.

Vi skal passe på vores børns hørelse. Hørelsen er vigtig for at udvikle sociale kompetencer, være i stand til at kommunikere og for deres velvære. Vi bruger hørelsen til at lære at tale, læse og skrive og til at udvikle sociale kompetencer. På med ”sokkerne” fra Dupskoshoppen.dk. Nemme at påsætte og de kan vaskes.

Findes i forskellige størrelser og farver. Bestil Silent Socks Original og Silent Socks Heavy Duty
Læs mere her