Udgivet i

Vores svenske og norske naboer

Vores naboer


Till våra svenska grannar

Vi har många kunder som kommer från Sverige og Norge. Det är därför jag skriver detta blogginlägg på svenska och norska. Vi jobbar på att översätta och göra vår webbshop mer inbjudande för våre svenska och norska grannar. Tills vi har allt på plats ska jag då och då försöka skriva något här på vör blogg.

Om du upptäcker ett översättningsfel blir jag väldigt glad och tacksam om du skriver det till mig på mb@porsa.dk. Tack på förhand!

Vi har Doppsko i alla former och både för privatpersoner för möbler och för företag, doppskor för aluminiumprofiler. En trevlig nyhet är Silent Socks som egentligen är svensk design, och som vi är väldigt nöjda med. Det er doppskor, der  dämpar skrapljud og som skyddar både golvet och möblerna. Ja, och då är det också bra för oss och framför allt för våra barns hörsel.

Til våre norske naboer

Vi har mange kunder som kommer fra Sverige og Norge. Derfor skriver jeg dette blogginnlegget på svensk og norsk. Vi jobber med å oversette og gjøre nettbutikken vår mer innbydende for våre svenske og norske naboer. Inntil vi har alt på plass vil jeg fra tid til annen prøve å skrive noe her på bloggen vår.

Vi har doppsko i alle fasonger både til privatpersoner til møbler og til bedrifter, doppsko til aluminiumsprofiler. En hyggelig nyhet er Silent Socks som er svensk design og som vi er veldig glade for. Dette er ”flytesko” som demper skrapelyden fra møblene og beskytter både møbler og gulv. Ja, og det er også bra for os og spesielt våre barns hørsel